Ana Maria a gestionat cu succes un număr impresionant cazuri complexe și de amploare pentru o clientelă diversă. A reprezentat companii naționale și internaționale de top, alegând o abordare personalizată în fiecare caz, gestionând cu pasiune și atenție la detalii toate mandatele încredințate de clienți și punând întotdeauna accentul pe strategii inovatoare și soluții practice la problemele clienților.
Ana Maria este specializată în domenii precum construcții, transporturi, media, tehnologie și tehnica/infrastructura civilă și militară.
Activitatea sa pune, de asemenea, un accent sporit pe dreptul mediului, dar și pe chestiuni de reglementare și conformitate în domeniul TMT, IT și protecția datelor.
A asistat un antreprenor internațional de top din Turcia, care activează în domeniul construcțiilor și al infrastructurii (de exemplu, autostrăzi, aeroporturi, baraje, tuneluri, poduri), în chestiuni legate de participarea și implementarea unor lucrări publice de construcții de mare anvergură din România în cooperare cu autoritățile publice, de exemplu, Compania Națională de Căi Ferate („CFR”), Metrorex S.A., Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere („CNAIR”), Compania Națională de Investiții („CNI”) și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Infrastructură Metropolitană.
A asistat un important producător turc de vehicule comerciale, în diverse proiecte locale de achiziție și implementare pentru livrarea de autobuze electrice către municipalități în vederea modernizării infrastructurii de transport public din principalele orașe din România. Toate mandatele acestui client sunt deosebit de complexe datorită valorii substanțiale și importanței pentru sistemul de transport din România și modernizarea parcului auto de către marile orașe.
A asistat unul dintre un lider mondial în dezvoltarea de soluții și servicii din domeniul apei, al igienei și al prevenirii infecțiilor, prin intermediul filialei sale (lider mondial în domeniul tehnologiei și serviciilor bazate pe rășini de înaltă calitate, care operează în peste 30 de țări), în elaborarea diverselor potențiale tranzacții și proiecte cu autoritățile locale din România privind dezvoltarea unei stații de tratare a apelor uzate, precum și asistență și reprezentare în diverse aspecte legate de legislația și reglementările de mediu.
A asistat un gigant american de servicii de socializare online și de rețele sociale cu sediul în California și una dintre cele patru mari companii de tehnologie, alături de Amazon, Apple și Google, cu peste 2,3 miliarde de utilizatori activi lunar, cu privire la diverse aspecte juridice referitoare la normele actuale și viitoare ale legislației UE în domeniul telecomunicațiilor fixe și mobile, al internetului și al serviciilor de radiodifuziune și de transmisie.
A asistat o companie românească de top ce oferă servicii tehnice și de inginerie, în legătură cu diverse proiecte de achiziție și implementare, cum ar fi proiectele de achiziții publice aflate în curs de desfășurare cu Ministerul Român al Apărării sau alte autorități publice importante, în ceea ce privește toate etapele procedurii, inclusiv finalizarea procedurii și executarea contractului de achiziție, precum și în legătură cu menținerea structurii complexe de participare și respectarea cerințelor multijurisdicționale, a aspectelor privind reglementările militare, dar și relativ la acordurile ce urmează a fi încheiate cu parteneri străini și locali.
A asistat un important retailer german (parte a grupului Schwarz) din sectorul FMCG, în diverse proiecte din domeniul energiei, cum ar fi instalarea propriilor unități de producție de energie electrică pe acoperișurile magazinelor sale, instalarea de stații electrice pentru reîncărcarea vehiculelor electrice, obținerea de diverse aprobări în vederea exploatării acestora, precum și pentru operațiuni conexe în vederea asigurării unei aprovizionări previzibile cu energie electrică în întreaga rețea de retail din România, cauzate de recenta criză energetică și de conflictul din apropierea granițelor României, cum ar fi interacțiuni cu autoritățile de reglementare în domeniul energiei și mai multe runde de negocieri cu furnizorii de energie pentru a asigura stabilitatea aprovizionării rețelei.
A asistat o filială a unuia dintre cei mai importanți producători mondiali de turbine industriale cu gaz, în legătură cu participarea la două proceduri ample de achiziții sectoriale organizate de Societatea de Transport Gaze Naturale TRANSGAZ SA Mediaș: proiectul Bulgaria-România-Ungaria-Austria și proiectul Moldova, având ca scop asigurarea conexiunii gazelor naturale românești cu statele membre vizate de aceste proiecte.
A asistat o companie locală cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul construcțiilor și ingineriei, cu privire la procedura de achiziție publică organizată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere („CNAIR”), in vederea atribuirii contractului-cadru având ca obiect ”Proiectare și execuție Extindere la 4 benzi DN 7 Bâldana - Titu km 30+950 - 52+350”, oferind reprezentare juridică în toate etapele litigiului și în fața Curții Europene de Justiție în cauza C-267/18, unde a obținut o soluție favorabilă pentru client.
We have been informed that some of you have recently received unsolicited emails from a fake email address claiming to represent our law firm. We would like to emphasize that these messages do not come from us and have nothing to do with our work. For your safety, please do not open these emails and do not provide any personal or confidential information.
If you have received such messages, we recommend that you report them as spam and contact us directly at the official email address (general@musat.ro) or at our phone number - 021.202.59.00.
We are looking very seriously into this situation and are investigating it together with the competent authorities to prevent such incidents in the future. Thank you for your understanding and cooperation!
Am fost informați că, recent, unii dintre voi ați primit emailuri nesolicitate de la o adresă de email falsă care pretinde a reprezenta firma noastră de avocatură. Dorim să subliniem că aceste mesaje nu provin de la noi și nu au nicio legătură cu activitatea noastră. Pentru siguranța dumneavoastră, vă rugăm să nu deschideți aceste emailuri și să nu furnizați informații personale sau confidențiale.
Dacă ați primit astfel de mesaje, vă recomandăm să le raportați ca spam și să ne contactați direct la adresa oficială de email (general@musat.ro) sau la numărul nostru de telefon - 021.202.59.00.
Luăm foarte în serios această situație și investigăm împreună cu autoritățile competente pentru a preveni astfel de incidente pe viitor. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!