Ana-Maria consiliază clienții în probleme de dreptul concurenței legate de aplicarea acordurilor verticale și orizontale, notificări de investiții străine directe, structurarea sistemelor de distribuție, activități contractuale și promoționale. Ana-Maria a reprezentat, de asemenea, companii internaționale de top și filialele acestora din România în fața instanțelor naționale.
A acordat consiliere unui furnizor de medicamente cu sediul în Germania, specializat în imunologie clinică, hematologie și terapie intensivă, în legătură cu privire la un cadru complex de cauze aflate pe rolul mai multor instanțe din România, precum și în cadrul procedurilor administrative în fața Consiliului Concurenței din România în ceea ce privește activitățile auxiliare ulterioare specifice investigațiilor.
A asistat filiala locală a unui producător japonez de scule electrice în legătură cu acordurile de distribuție încheiate cu parteneri de afaceri români și diversele implicatii ale legislatiei concurentei pentru intregul sistem de distributie.
A asistat o firmă de investiții private de top din SUA, cu peste 30 de ani de experiență care deține o sucursală pe teritoriul României, cu privire la implicațiile la nivel național a achiziției unei organizații globale de cercetare contractuală ("CRO") care oferă servicii de studii clinice pentru companii farmaceutice bazate pe cercetare.
A asistat o companie de top din domeniul biotehnologiei cu privire la procedura afilierii OSMR („Organizația de Serializare a Medicamentelor” din România), respectiv condițiile generale aplicabile conectării, accesului la, și utilizării Sistemului Național de Verificare a Medicamentelor.
A consiliat o companie americană care activează în domeniul informațiilor și analizelor financiare, în legătură cu procedura de restructurare internă, ulterioară fuziunii cu o companie globală de servicii și informații financiare.
A asistat o companie locală, care oferă soluții integrate de distribuție, logistică și management al mărfurilor, în legătură cu operațiunile comerciale legate de desfășurarea relațiilor contractuale.
A asistat o companie biofarmaceutică de top bazată pe cercetare, axată pe descoperirea, dezvoltarea și comercializarea de medicamente inovatoare, în reorganizarea parțială a sistemului său de distribuție din România și a prezenței sale directe în România.
A asistat un furnizor de medicamente cu sediul în Germania, specializat în imunologie clinică, hematologie și terapie intensivă, în legătură cu investigația lansată de Consiliul Concurenței din România privind presupuse acorduri orizontale pe piața imunoglobulinei.
A asistat unul dintre aeroporturile cele mai dinamice și cu cea mai rapidă creștere din România, în investigația declanșată de Consiliul Concurenței în legătură cu presupusul abuz de poziție dominantă pe piața serviciilor de acces la infrastructura aeroportuară necesară prestării serviciilor de handling la sol.
We have been informed that some of you have recently received unsolicited emails from a fake email address claiming to represent our law firm. We would like to emphasize that these messages do not come from us and have nothing to do with our work. For your safety, please do not open these emails and do not provide any personal or confidential information.
If you have received such messages, we recommend that you report them as spam and contact us directly at the official email address (general@musat.ro) or at our phone number - 021.202.59.00.
We are looking very seriously into this situation and are investigating it together with the competent authorities to prevent such incidents in the future. Thank you for your understanding and cooperation!
Am fost informați că, recent, unii dintre voi ați primit emailuri nesolicitate de la o adresă de email falsă care pretinde a reprezenta firma noastră de avocatură. Dorim să subliniem că aceste mesaje nu provin de la noi și nu au nicio legătură cu activitatea noastră. Pentru siguranța dumneavoastră, vă rugăm să nu deschideți aceste emailuri și să nu furnizați informații personale sau confidențiale.
Dacă ați primit astfel de mesaje, vă recomandăm să le raportați ca spam și să ne contactați direct la adresa oficială de email (general@musat.ro) sau la numărul nostru de telefon - 021.202.59.00.
Luăm foarte în serios această situație și investigăm împreună cu autoritățile competente pentru a preveni astfel de incidente pe viitor. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!