Cristina a dobândit o experiență însemnată în dosare complexe de arbitraj internațional desfășurate în conformitate cu regulile principalelor instituții de arbitraj într-o gamă variată de sectoare, în special în sectorul energetic și resurse naturale, petrol, gaze și minerit, asigurări și insolvență.
În fața instanțelor naționale, Cristina a fost implicată, în principal, în dispute contractuale, contencios administrativ, dreptul concurenței și diverse dispute decurgând din dreptul societăților comerciale.
Asistență juridică și reprezentare a Statului Român, într-un arbitraj investițional desfășurat în fața Centrului Internațional pentru Reglementarea Diferendelor referitoare la Investiții în baza regulilor ICSID (Regulile ICSID), inițiat de un investitor austriac în temeiul Tratatului privind Carta Energiei într-o dispută din domeniul petrolului, gazelor și mineritului.
Asistență juridică și reprezentare a Statului Român, în cadrul procedurii de arbitraj investițional desfășurat în fața Centrului Internațional pentru Reglementarea Diferendelor referitoare la Investiții în baza regulilor ICSID (Regulile ICSID) în domeniul energiei, derivând din contractele de furnizare pe termen lung încheiate între una dintre cele mai mari societăți de producere și furnizare a energiei electrice și două subsidiare din România ale unei societăți elvețiene.
A asistat și reprezentat o societate internațională, parte a unui grup de societăți care activează în domeniul asigurări-reasigurări, într-o serie de arbitraje internaționale ad-hoc (arbitraje ad-hoc desfășurate conform Codului de procedură civilă român ca lex arbitri) și dispute domestice, inițiate de o societate românească în insolvență
A asistat și reprezentat o societate românească lider în producerea energiei electrice, într-un arbitraj domestic desfășurat conform regulilor procedurale ale Curţii de arbitraj comercial internațional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României (Regulile CACI), născut în urmare a unei proceduri de licitație publică cu privire la efectuarea unor lucrări de modernizare și consolidare a uneia dintre hidrocentrale.
A oferit asistență juridică pe drept românesc, într-o dispută arbitrală desfășurată în baza regulilor arbitrale (Regulile ICC), rezultată dintr-un contract comercial între societăți și persoane fizice românești cu privire la însăși valabilitatea contractului.
A oferit asistență într-un litigiu arbitraj desfășurat în baza regulilor procedurale ale Curţii de arbitraj comercial internațional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României (Regulile CACI) rezultat dintr-un contract de vânzare și distribuție a energiei electrice.
A asistat și reprezentat unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicații împotriva Consiliului Concurenței, într-un litigiu legat de un presupus abuz de poziție dominantă sancționat cu a doua cea mai mare amendă istorică.
A asistat și reprezentat unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicații împotriva Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), într-un litigiu privind clauzele abuzive din contractele încheiate cu consumatorii.
We have been informed that some of you have recently received unsolicited emails from a fake email address claiming to represent our law firm. We would like to emphasize that these messages do not come from us and have nothing to do with our work. For your safety, please do not open these emails and do not provide any personal or confidential information.
If you have received such messages, we recommend that you report them as spam and contact us directly at the official email address (general@musat.ro) or at our phone number - 021.202.59.00.
We are looking very seriously into this situation and are investigating it together with the competent authorities to prevent such incidents in the future. Thank you for your understanding and cooperation!
Am fost informați că, recent, unii dintre voi ați primit emailuri nesolicitate de la o adresă de email falsă care pretinde a reprezenta firma noastră de avocatură. Dorim să subliniem că aceste mesaje nu provin de la noi și nu au nicio legătură cu activitatea noastră. Pentru siguranța dumneavoastră, vă rugăm să nu deschideți aceste emailuri și să nu furnizați informații personale sau confidențiale.
Dacă ați primit astfel de mesaje, vă recomandăm să le raportați ca spam și să ne contactați direct la adresa oficială de email (general@musat.ro) sau la numărul nostru de telefon - 021.202.59.00.
Luăm foarte în serios această situație și investigăm împreună cu autoritățile competente pentru a preveni astfel de incidente pe viitor. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!