Diana acordă consultanță clienților cu privire la aspecte specifice de dreptul concurenței, cum ar fi practicile restrictive verticale și orizontale, abuzul de poziție dominantă, anchete sectoriale, notificarea concentrărilor economice, precum și notificarea investițiilor străine directe și traininguri în aria dreptului concurenței. Diana oferă în mod regulat consultanță și reprezintă clienții în cadrul investigațiilor, al inspecțiilor inopinate și al altor proceduri administrative desfășurate în fața Consiliului Concurenței din România, precum și în cadrul procedurilor judiciare care derivă din procedurile de investigație ale autorității naționale de concurență.
Diana asistă clienți dintr-o gamă largă de sectoare economice, variind de la bunuri de consum la produse farmaceutice, tehnologie, industria de automobile și construcții, la servicii bancare și de retail.
A asistat doi producători de produse pe bază de plasmă de renume mondial, într-o investigație lansată de Consiliul Concurenței din România privind un presupus comportament anticoncurențial pe piața națională de imunoglobuline umane normale, precum și în cadrul procedurilor judiciare ulterioare investigației.
A asistat un lider mondial în inginerie și servicii IT, în legătură cu prima investigație declanșată de Consiliul Concurenței din România privind un presupus comportament anticoncurențial pe piața forței de muncă specializate în domeniul activităților de inginerie auto.
A asistat unul dintre aeroporturile cele mai dinamice și cu cea mai rapidă creștere din România, în legătură cu investigația lansată de Consiliul Concurenței din România privind un presupus abuz de poziție dominantă al aeroportului pe piața furnizării accesului la infrastructura aeroportuară către companiile de handling la sol.
A asistat unul dintre cei mai mari producători de aparate electrocasnice din lume, în contestarea unei decizii de sancționare emise de Consiliul Concurenței în legătură cu un presupus cartel între producătorii și distribuitorii de echipamente electrice și electronice (EEE) și asociațiile de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), sub forma unor campanii de tip buy-back.
A asistat un producător european de produse lactate, prin intermediul filialei sale locale, în cadrul unui litigiu (faza finală a recursului) împotriva Consiliului Concurenței având ca obiect anularea amenzii aplicate în cadrul primei investigații a autorității naționale de concurență privind înțelegeri anticoncurențiale în sectorul alimentar.
A asistat unul dintre cei mai longevivi și renumiți producători români de aparate electronice, în faza administrativă precum și în cea judiciară în legătură cu o investigație declanșată de Consiliul Concurenței pe piața contoarelor de energie electrică și a sistemelor de măsurare a energiei din România, în vederea identificării eventualelor trucări de licitații și a altor practici de coluziune/de împărțire a pieței.
A asistat un important fond european de investiții, cu privire la aspectele de dreptul concurenței legate de achiziția, în valoare de 300 milioane EUR, a celui mai mare conglomerat de distribuție farmaceutică din România.
A asistat operatorul din România al unui lanț de restaurante de tip fast-food, lider la nivel mondial, în accesarea anumitor măsuri de ajutor de stat în temeiul Cadrului temporar al Comisiei Europene pentru măsuri de ajutor de stat de sprijinire a economiei în contextul epidemiei de Covid-19.
We have been informed that some of you have recently received unsolicited emails from a fake email address claiming to represent our law firm. We would like to emphasize that these messages do not come from us and have nothing to do with our work. For your safety, please do not open these emails and do not provide any personal or confidential information.
If you have received such messages, we recommend that you report them as spam and contact us directly at the official email address (general@musat.ro) or at our phone number - 021.202.59.00.
We are looking very seriously into this situation and are investigating it together with the competent authorities to prevent such incidents in the future. Thank you for your understanding and cooperation!
Am fost informați că, recent, unii dintre voi ați primit emailuri nesolicitate de la o adresă de email falsă care pretinde a reprezenta firma noastră de avocatură. Dorim să subliniem că aceste mesaje nu provin de la noi și nu au nicio legătură cu activitatea noastră. Pentru siguranța dumneavoastră, vă rugăm să nu deschideți aceste emailuri și să nu furnizați informații personale sau confidențiale.
Dacă ați primit astfel de mesaje, vă recomandăm să le raportați ca spam și să ne contactați direct la adresa oficială de email (general@musat.ro) sau la numărul nostru de telefon - 021.202.59.00.
Luăm foarte în serios această situație și investigăm împreună cu autoritățile competente pentru a preveni astfel de incidente pe viitor. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!