Iuliana consiliază în mod regulat clienții în legătură cu mandate complexe de protecție a investițiilor. Ea a asistat și reprezentat clienți în litigii interne complexe care decurg din proiecte majore de infrastructură și în proceduri cu miză mare în fața instanțelor internaționale (Curtea de Justiție a Uniunii Europene, Curtea Europeană a Drepturilor Omului).
Este membră a Chartered Institute of Arbitrators și a ICC Institute of World Business Law și este listată ca arbitru la mai multe instituții de arbitraj.
A reprezentat un important grup energetic european, într-un arbitraj internațional ICC complex cu mize mari (scaunul de arbitraj: Paris), implicând mai multe pretenții în valoare de peste 1,2 miliarde USD.
A reprezentat un important grup energetic european într-un arbitraj ICC complex (scaunul de arbitraj: Paris) derivat dintr-un acord de privatizare și implicând pretenții în valoare de peste 520 milioane EUR.
A reprezentat una dintre cele mai mari companii de stat în legătură cu mai multe arbitraje ICC complexe (scaunul de arbitraj: Paris, București) derivate din proiecte majore de reabilitare, cu o valoare disputată de peste 20 milioane EUR.
A reprezentat o importantă companie românească de furnizare și comercializare a energiei în mai multe arbitraje internaționale complexe în fața Institutului German de Arbitraj (scaunul de arbitraj: Paris, Bonn) decurgând din acordurile internaționale EFET de vânzare a energiei electrice, care au implicat multiple pretenții în valoare de milioane de euro.
A reprezentat un important grup energetic european într-un arbitraj ICC complex (scaunul de arbitraj: Paris) derivat din privatizarea companiilor de electricitate deținute de stat, implicând pretenții în valoare de peste 45 milioane EUR.
A reprezentat o importantă companie locală de construcții și inginerie într-o procedură de hotărâre preliminară cu mize mari în fața Curții de Justiție a Uniunii Europene cu privire la interpretarea dispozițiilor privind achizițiile publice din legislația UE.
A reprezentat o importantă companie globală de construcții, în mai multe arbitraje ICC (scaunul de arbitraj Geneva și București), derivate din contracte internaționale de construcții (proiecte de infrastructură) cu o valoare totală a litigiilor de peste 95 milioane EUR.
We have been informed that some of you have recently received unsolicited emails from a fake email address claiming to represent our law firm. We would like to emphasize that these messages do not come from us and have nothing to do with our work. For your safety, please do not open these emails and do not provide any personal or confidential information.
If you have received such messages, we recommend that you report them as spam and contact us directly at the official email address (general@musat.ro) or at our phone number - 021.202.59.00.
We are looking very seriously into this situation and are investigating it together with the competent authorities to prevent such incidents in the future. Thank you for your understanding and cooperation!
Am fost informați că, recent, unii dintre voi ați primit emailuri nesolicitate de la o adresă de email falsă care pretinde a reprezenta firma noastră de avocatură. Dorim să subliniem că aceste mesaje nu provin de la noi și nu au nicio legătură cu activitatea noastră. Pentru siguranța dumneavoastră, vă rugăm să nu deschideți aceste emailuri și să nu furnizați informații personale sau confidențiale.
Dacă ați primit astfel de mesaje, vă recomandăm să le raportați ca spam și să ne contactați direct la adresa oficială de email (general@musat.ro) sau la numărul nostru de telefon - 021.202.59.00.
Luăm foarte în serios această situație și investigăm împreună cu autoritățile competente pentru a preveni astfel de incidente pe viitor. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!