Sorina a fost implicată în numeroase dispute naționale și internaționale, inclusiv în dispute arbitrale comerciale administrate în baza principalelor reguli instituționale din domenii precum construcții și infrastructură și energie și a participat în proceduri având ca obiect anularea sentințelor arbitrale.
În cadrul procedurilor de insolvență, Sorina a reprezentat cu precădere creditorii, societăți sau instituții financiare, în legătură cu recuperarea creanțelor în procedurile de faliment, dar și în diverse litigii privind executarea contractelor de credit sau de garanție financiară. De asemenea, a fost implicată în numeroase dosare în materia asigurărilor, reprezentând cu succes asigurătorii de top din piață.
A reprezentat un important producător de energie, într-un arbitraj complex administrat în baza Regulilor Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României derivat dintr-un contract privind reabilitarea unei hidrocentrale implicând multiple pretenții de peste 25 mil. EUR.
A reprezentat o importantă companie locală de vânzare și furnizare energie, în trei arbitraje internaționale în fața Institutului German de Arbitraj (sediul arbitrajului: Paris, Bonn) și în fața Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României (sediul arbitrajului București) cu pretenții în valoare de peste 8 mil. EUR.
A reprezentat o importantă companie producătoare și distribuitoare de produse farmaceutice, într-o dispută complexă în valoare de peste 2 mil. RON, care a implicat recuperarea unor prejudicii izvorând din contracte de cesiune de creanță și garanții imobiliare.
A reprezentat un lider din industria deșeurilor din România, în litigii privind executarea contractelor de salubrizare și recuperarea creanțelor datorate în baza contractelor.
A reprezentat o importantă societate română recunoscută în domeniul ingineriei electrice, în cadrul unor litigii având ca obiect anularea unor contracte cu o valoare de peste 1 mil. EUR ce au avut ca scop obținerea unor acțiuni la o societate privatizată.
A reprezentat o importantă societate de asigurare/reasigurare, în numeroase litigii împotriva Fondului de Garantare al Asiguraților, în litigiile având ca obiect pretențiile decurgând din contractele de asigurare, precum și în probleme juridice complexe rezultate din procedura specială aplicabilă societărilor de asigurare care întâmpină dificultăți financiare.
A reprezentat un investitor de top din Cipru, în proceduri complexe de insolvență și reorganizare împotriva debitorilor săi pentru recuperarea mai multor creanțe garantate cu ipoteci imobiliare, a căror valoare depășea 1 mil. EUR.
A reprezentat o importantă bancă din România, în numeroase dosare având ca obiect proceduri de executare silită demarate împotriva mai multor debitori vizând inexistența caracterului abuziv al clauzelor contractuale din contractele încheiate cu clienții băncii.
We have been informed that some of you have recently received unsolicited emails from a fake email address claiming to represent our law firm. We would like to emphasize that these messages do not come from us and have nothing to do with our work. For your safety, please do not open these emails and do not provide any personal or confidential information.
If you have received such messages, we recommend that you report them as spam and contact us directly at the official email address (general@musat.ro) or at our phone number - 021.202.59.00.
We are looking very seriously into this situation and are investigating it together with the competent authorities to prevent such incidents in the future. Thank you for your understanding and cooperation!
Am fost informați că, recent, unii dintre voi ați primit emailuri nesolicitate de la o adresă de email falsă care pretinde a reprezenta firma noastră de avocatură. Dorim să subliniem că aceste mesaje nu provin de la noi și nu au nicio legătură cu activitatea noastră. Pentru siguranța dumneavoastră, vă rugăm să nu deschideți aceste emailuri și să nu furnizați informații personale sau confidențiale.
Dacă ați primit astfel de mesaje, vă recomandăm să le raportați ca spam și să ne contactați direct la adresa oficială de email (general@musat.ro) sau la numărul nostru de telefon - 021.202.59.00.
Luăm foarte în serios această situație și investigăm împreună cu autoritățile competente pentru a preveni astfel de incidente pe viitor. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!